Ľudia vystrašení koronavírusom odmietali prísť na obvyklé výdajné miesta. Žiadali dovoz hydiny rovno pred dvere. Ak chce farmár prežiť, musí ľuďom vyjsť v ústrety.
Potraviny na pultoch predajní vyzerajú väčšinou lákavo. Sú však naozaj čerstvé? Čo by si mal človek všímať, aby kúpu neoľutoval?
Kedysi bežné produkty ako čerstvé potraviny či domáci lekvár sú dnes vzácne, a preto majú aj tomu zodpovedajúcu cenu.
Potravinový a gastronomický biznis, ako ukazuje posledná kauza s holandskými vajcami, schádza z chodníka poctivej výroby.
Príprava diviny je cestou ku chutnému a nie celkom tradičnému jedlu. Mali by ste však poznať aj pár trikov pri samotnom varení a úprave.
Kvalita rybieho mäsa nie je závislá len od druhu ryby, ale má na ňu vplyv mnoho ďalších faktorov.
Zmeňte stravovanie, skúste to už dnes! Tieto tipy vám pomôžu.
Chutná špargľa má v kuchyni svoje miesto, čo s ňou, ak ju prinesiete domov z obchodu?