Jednoduchá a rýchla príprava, málo riadu, využitie kvalitných no na pohľad nie tých najkrajších zvyškov.
Mleté mäso je výborná surovina nielen na fašírky. V čase dozrievania zeleniny v záhrade ním naplníte papriky či cukety alebo ich využijete v príprave omáčok.
Ako spoločnosť uviedla, v ojedinelých prípadoch sa vo výrobku môžu vyskytnúť kúsky tvrdého plastu.
Mleté mäso na tisíc spôsobov. Chutné recepty nájdeme v mnohých národných kuchyniach a nie len z mäsa.
Upečte si pôvodne lacné francúzske jedlo, ktoré sa dnes podáva v luxusných reštauráciách vo svojej kuchyni podľa našich receptov.
Keď chceme ušetriť, kúpime si väčšie množstvo mäsa, a jednoducho ho zmrazíme. Časom sa na ňom môže objaviť poškodenie mrazom. Vákuovaním udržíme mäso dlhšie čerstvé.
Tradične pripravované fašírky sú mäsové. Ale okrem nich môžu byť aj zeleninové, hubové, syrové, strukovinové, obilninové či karbonátky z iných surovín.
Mäso pripravujeme na sto spôsobov, ale stále skúšame nájsť ten sto prvý: spôsob originálnejší a chutnejší.