Už vyše tridsať rokov trvá manželstvo jednej z najväčších rockových hviezd 90-tych rokov, speváka Jona Bon Joviho a jeho polovičky Dorothey.
Herečka Julianne Moore je vydatá za režiséra a producenta Barta Freundlicha už 24 rokov.
Ešte stále zúri sezóna tekvice. Ak milujete chuť tekvice Hokkaido, ponúkame zaujímavý recept s kokosovým mliekom.
Leto praje aj ľahkým a lahodným šalátom. Použite sladký melón a prekvapte vašich hostí.
Leto je čas voňavých paradajok. Žltých, červených, malých aj veľkých! Tu je recept na farebný paradajkový šalát a bazalkou, gréckym jogurtom a zaujímavou zmesou korení.
Jogurt, med a čučoriedky - tieto tri ingrediencie postačia na prípravu rýchlej mrazenej pochúťky.
Špargľa ako výborná letná večera! Ale čo k nej? Tu sú tipy.
Prekvapte vašich hostí počas spoločného grilovania novou chuťou! Prinášame melónový recept.
Počas leta zabudnite na ťažké jedlá plné zbytočných kalórií, stravujte sa ľahšie.
Počas leta sa telu žiada ľahšia strava. Tradičný tatarák vymeňte za avokádový, hotový je raz-dva.
Vojvodkyňa Meghan je krásna žena a jej vzhľad na kamerách či pred objektívom je posledné roky veľkou zásluhou profesionálov, ktorí sa o ňu starajú.
Šalát už dnes nie je len o zelených listoch, uhorke, cibuli či octovom náleve. A pri stolovaní nehrá iba úlohu prílohy alebo predjedla.
Ak sa zaujímate o to, ako využiť čo najviac zvyškov v kuchyni a plytvanie potravinami tak obmedziť na minimum, máme pre vás tip. Hoci si pýta trochu viac času, oplatí sa ho vyskúšať.
V jednoduchosti je krása – tak by sa dalo popísať srdce talianskej kuchyne. Pracuje s čerstvými surovinami, je rýchla, plná fantázie a nenáročná na prípravu.
Jednoduchá, lahodná a hotová za pár minút. Navyše, bez varenia. Ak ste ešte nevyskúšali letnú uhorkovú polievku, máte možnosť. Prinášame naozaj skvelý a rýchly recept.
Grilovanie patrí k najpríjemnejším kulinárskym činnostiam. Vďaka zvláštnej atmosfére plnej dráždivých vôní dostávajú jedlá pod holým nebom nový rozmer.
Čakáte hostí s deťmi? Pripravte niečo lahodné aj pre ne - tento recept zvládne naozaj každý.
S dezertami sa dá krásne „vyhrať“, pracovať s farbami, vôňami a tvarmi a napokon ich príťažlivo naaranžovať. Vyžadujú si precíznejšiu prácu ako príprava iných jedál.
K moru sa možno tento rok nedostaneme, ale chute Stredomoria si môžeme užiť aj vo vlastnej kuchyni.
Španielska paella, anglický pastiersky koláč, ukrajinský boršč, cyperská baklava, švédske mäsové guľôčky, belgické vafle, slovenské halušky...