Ananás má v zrelom stave žltozelenú až žltooranžovú farbu. Najskôr sa zberajú plody určené na priamu konzumáciu, na spracovanie sa zberajú dostatočne zrelé ananásy.
Len čo zakusneme do sladkého a šťavnatého ananásu, začne nás páliť jazyk. Prečo vlastne? Alergia to nie je...
Žiadne odšťavovanie tropického ovocia. Experti na výživu odporúčajú nový trik na získanie skvelej vitamínovej bomby.
Na rozpálený gril môžete okrem mäsa poukladať aj chutnú zeleninu. A spraviť si tak z letnej barbecue party zdravšie posedenie.
Otázka, či je vhodné dávať na pizzu ananás, dokáže vyvolať búrlivú diskusiu.
Rúra v lete ostáva väčšinou studená a nedotknutá, pretože vyhráva skôr chuť na čerstvý šalát ako na teplé jedlo.
Túžite schudnúť? Skúste tento zdravý recept na zoštíhľujúce chutné smoothie.
Ananás je nielen chutný, pre zdravie a krásu má množstvo benefitov.
Tu sú dôvody, prečo sa ananás oplatí jesť aj v lete.
Jesť a nevedieť, kedy prestať? Stalo sa. Čo však potom - s boľavým bruchom?
Mužov, ktorí si prajú, aby ich spermie skončili v ústach partnerky, nie je málo... Ale keď tie spermie nechutia vždy najlepšie... Tu sú tipy, ako ich trošku osladiť.
Ananás patrí medzi najobľúbenejšie exotické druhy ovocia, ktoré na novoročnej ovocnej mise nesmú chýbať.
Miešané nápoje si zväčša objednávame na dovolenkách pri mori, prípadne počas večerného posedávania v meste na terase.
V obchodoch sa celoročne nachádza exotický ananás. Jeho sezóna je však skôr v zimných mesiacoch a začiatkom jari.