Čokoláda je ideálna na varenie, pečenie, prípravu sladkých dezertov. Ponúkame vám niekoľko čokoládových receptov.
Väčšina z nás pozná levanduľu len ako voňavú bylinku. Ale skúste ju použiť na ochucovanie jedál. Prekvapí nielen vôňou, ale aj chuťou.
Aspoň jeden naozaj pekný podnos na koláče či stojan na dezerty by mal mať miesto vo vašej kuchyni. Inšpirujte sa.
Recepty sa dedia z generácie na generáciu. Mnohí z nás ich však radi obohacujú o netradičné suroviny a nápady.
Niektorí ľudia sa hubám zďaleka vyhýbajú, ale prevažujú tí, ktorí ich pripravujú a konzumujú na akýkoľvek spôsob.
Bábovka je obľúbeným múčnikom našich starých mám. Receptov je neúrekom, od klasických z väčšieho počtu vajec, masla a cukru až po dnešné odľahčené bábovky.
Bábovka je obľúbeným nielen múčnikom u nás, ale aj v ostatných krajinách strednej Európy.