Konzumácia príliš veľkého množstva červeného alebo spracovaného mäsa môže zvýšiť riziko rakoviny, a to najmä hrubého čreva.
Žijeme v proteínovej dobe a myslíme si, že v jedálničku musíme mať stále viac a viac bielkovín.
V súvislosti so sviatkami väčšinou hovoríme o tom, čo sme napiekli a navarili... a ako z toho všetkého pribrať čo najmenej.
Telo produkujúca bielkovina znižuje riziko vážneho priebehu koronavírusu, hlási britská spoločnosť. Tá vyvíja prelomový liek.
Lepok, mliečne výrobky, tuky. Je ťažké držať krok s tým, čo je práve podľa zásad zdravej výživy jej najnovším nepriateľom. Teraz na zoznam pribudol lektín.
Lepok, mliečne výrobky, tuky. Je ťažké držať krok s tým, čo je práve podľa zásad zdravej naším najnovším nepriateľom.