Modelka Karlie Kloss má "dobré gény". Avšak za svoju štíhlu postavu vďačí aj špeciálnej strave a disciplíne.
Cícer je v našej kuchyni takmer zabudnutá strukovina, pritom sa dá v kuchyni pripraviť na mnoho spôsobov.
Strukovín v jedálničku sa netreba vzdať len preto, že nafukujú.
Strukoviny sú z pohľadu pomeru jednotlivých zložiek výživy veľmi zdravou potravinou. Ich spotreba na Slovensku je stále ešte nízka, aj napriek tradícii.
Doteraz ste neraňajkovali, ale mienite to napraviť. Pýtate sa však: "čo?! si mám na raňajky pripraviť, aby ma na dlho zasýtili?
Vysokokvalitné bielkoviny sa nachádzajú aj v zelenine, nielen v produktoch živočíšnej výroby. Tieto druhy sa oplatí zaradiť do jedálnička.
Tzv. golo diéta bola v minulom roku najčastejšie googlovaná. Údajne je obľúbená aj medzi celebritami. O čo ide? Čítajte!
Vedeli ste, že strukovina lupina je ideálnou alternatívou sóje? Obsahuje veľa bielkovín a zdravých živín. Môžete si z nej urobiť aj rezeň!
Nenechajte telo hladovať, zároveň mu doprajte kvalitnú stravu.
Quinoa patrí k najzdravším potravinám na svete. Tento malý superfood pomáha pri chudnutí a chráni pred rôznymi ochoreniami.
Čím menej sacharidov, tým lepšie. Odzrkadlí sa to predovšetkým na našej váhe...
Sú dni, kedy "rabujeme" chladničku. Volá sa to aj vlčí hlad. Čo s tým vo chvíľach, kedy sa to naozaj nehodí?
Keď sa ručička na váhe posúva smerom nahor, je načase znova s tým niečo spraviť. Čo tak vyskúšať Atkinsonovu diétu? Čítajte, čo obnáša.
Sedem tipov, ako zabojovať proti nepríjemnej svalovej horúčke.
S dnešným výkonom ste spokojná: Odplávali ste alebo odbehali, povedzme svoj letný rekord. A teraz máte chuť na poriadnu porciu cestovín! Pýtate sa, či môžete?
Ak mierne upravíte stravovacie návyky, budete sa cítiť menej unavená a chudnutie pôjde rýchlejšie.
Kto chce zhodiť pár kíl, mal by do svojho jedálnička rozhodne zaradiť grécky jogurt. V čom je lepší oproti bežnému?
Časy, kedy sme jedli na raňajky obloženú žemľu, sú preč. Dnes sú "in" kaše, predovšetkým tá ovsená.
Pri diéte známej pod anglickým názvom Raw till four (Surová strava do štvrtej), sa do šestnástej hodiny konzumuje iba surové ovocie a zelenina.
Králičie mäso nie je u nás takým bežným pokrmom ako inde vo svete - konzumuje sa prevažne na vidieku, kde sa králiky chovajú.