Imunitný systém dostáva v sychravých dňoch poriadne zabrať. Aby obrana organizmu fungovala, potrebujeme konzumovať potraviny so špecifickými vitamínmi a minerálnymi látkami.
Zívanie v skorých ranných hodinách o nás prezrádza, že nevenujeme veľkú pozornosť konzumácii raňajok. Ktoré jedlá nám dodajú na začiatku dňa najviac sily?
Jeseň v prírode hrá farbami – lístia aj plodov, ktoré dozrievajú na kríkoch a stromoch v parkoch a v lesoch.
Letná sezóna nám prináša veľa zdravého ovocia, takže by sme ho mali jesť vo všetkých podobách. Ideálne ovocie na prípravu dezertov sú napríklad jahody, maliny, ríbezle a čučoriedky.
Keďže ešte stále je sezóna malín, čučoriedok či černíc, nezaškodí pripomenúť si, prečo by ste po nich mali siahať, kým to ide.