#bravčové mäso
bravčové mäso, mäso, potraviny

Toto nikdy nerobte s kuracím mäsom, pri bravčovom zase pozor na... medzi dôležité zásady varenia patrí aj ako správne vyčistiť dosku na krájanie

Jedlo VIDEO 02.07.2024 09:05
maso, bravčové, hovädzie, mäso, rezne, plátky

Poznáte fakty o bravčovine a treba ju vynechať pri chudnutí?

Zdravý život 02.06.2023 06:00
Bôčikové desatoro: Toto sú tie najchutnejšie...

Mäso z diaľky dvetisíc km položilo na lopatky to slovenské. Ako sa Španielom podarilo stať šampiónom bravčoviny?

Ľudia 18.03.2023 05:00
bravčové mäso, mäso, potraviny

Lacné prebytkové mäso sa rýchlo míňa. Kúpiť kilogram karé pod sedem eur možno len v akcii

Krajina 17.03.2023 05:00
potraviny

Koniec mäsových hodov. Rezne zdraželi o tretinu, jeme prebytky bravčoviny dovezenej z EÚ

Ekológia 30.01.2023 05:00
Kombajn / Žatva / Poľnohospodárstvo /

Éra lacných potravín sa končí. Môžu za to aj predchádzajúce vlády

Domáce PODCAST 05.08.2022 00:30
krava

Vedci už našli mikroplasty aj v mäse, mlieku a krvi hospodárskych zvierat

Zem 11.07.2022 06:00
šišky, varecha,

Fašiangové jedlá – sú sýte a tučné, čím nás však môžu prekvapiť?

Jedlo 02.03.2022 12:25
varecha, Astoria Piešťany, bravcove,

Lákadlá na tanieri: Ako si ozvláštniť zimné recepty

Jedlo 19.02.2022 13:00
Hotel Lesná, šéfkuchár Patrik Stupňan, varecha,

Mäso s fantáziou: Nechajte ho 2-3 dni konfitovať!

Jedlo 15.12.2021 13:00
mäso

Užitočné rady: Ako rozoznať kvalitné mäso

Spotrebiteľ 15.12.2021 10:00
Prasa / Sviňa / Ošípaná /

V produkcii bravčového je Slovensko sebestačné na menej ako 40 percent

Krajina 05.07.2021 12:20
Jozef Sedlák

Rany morové

Komentáre a glosy 29.07.2020 20:00
bravčové mäso, bravčovina

Ako často si môžeme dopriať bravčové mäso?

Zdravý život 26.02.2020 09:30
Hovädzie po burgundsky

Štyri nápady na dusené mäso na chladné dni

Jedlo 01.02.2020 07:00
Tradičná „šoudra“ z bravčového stehna, zabíjačka

Pozvánka na zakáľačku: Jednoduché jedlá osviežené nápadmi

Jedlo VIDEO 19.01.2020 12:00
Jozef Sedlák

Slovenské poľnohospodárstvo: sme sýti na dlh

Komentáre a glosy 02.12.2019 07:00
Jozef Sedlák

Prasacie ucho sa odtrhlo

Komentáre a glosy 26.07.2019 20:00
bravčový bôčik, regionálna kuchyňa

Slovensko potrebuje viac prasiat, aby nerástli ceny bravčového

Ľudia 15.07.2019 15:55
Jozef Sedlák

(Transformačný) mor

Komentáre a glosy 09.07.2019 08:00