Čas grilovania, ale aj otázok. Najmä tých, či bravčové mäso, ktoré tak radi opekáme, pečieme, varíme či dusíme škodí nášmu zdraviu i štíhlej línii.
Pri nákupe mäsa vyhráva u bravčového mäsa cena aj rozmanitosť.
V našej kuchyni málokedy chýba toto typické slovenské mäsko. Každá jeho časť je svojská, a z každej sa dá vymyslieť iná pochúťka.
Niekedy pri nákupe mäsa nevieme alebo váhame, aké bravčové si máme vybrať, keď chceme pripraviť rezne či dobrotu z mletého mäsa alebo inú bravčovú lahôdku.
Kombinácia vína a mäsitých pokrmov by mala vo výsledku byť harmóniou chutí, aróm a farieb.
Pri príprave rezňov môžete experimentovať a pripravovať ich na rôzne spôsoby.
Prírodné či obaľované rezne, dajú sa pripravovať z rôznych druhov mäsa.
Grilovanie hovädziny, bravčoviny či diviny je umenie.
Európska komisia opäť vyzvala Rusko na rokovania o zrušení zákazu na dovoz bravčového mäsa z viacerých členských krajín EÚ.