Jarmočné dobroty počas štvrtého kola šou Pečie celé Slovensko finalistov poriadne potrápili. Dokonca aj koláč, ktorý sa "nedá pokaziť". Áno, reč je o tradičnej bublanine, ktorá sa v nedeľu večer dostala do osobnej výzvy.
Chuť na koláče nezávisí od ročného obdobia, len v teplom počasí sa nám veľmi vypekať zložité kreácie nechce. Ponúkame alternatívu – koláče, ktoré sú jednoduché na prípravu a určite si na nich pochutíte.
O klasickom rafinovanom repnom cukre veľa pozitívneho človek nepočuje. Prirovnanie biely jed je len jedna z jeho rozšírených charakteristík.
Pripravte si rýchle dezerty nielen na záver menu, ale napríklad ku káve s priateľkami.
Slivky, hrušky, jablká..., nielen stromy, ale aj stoly nech sa na jeseň prehýbajú pod ťarchou ovocia.
Bublanina je jednoduchým a chutným sladkým variantom ovocnej pochúťky. Najlepšia bublanina je taká, kde ovocie zostane na povrchu a neschováva sa na dne koláča.