Ste pripravení objaviť, čo všetko cibuľa skrýva?
Zistite, ako vám môžu cibuľové šupky ušetriť peniaze a vylepšiť domácnosť aj záhradu.
Farmár už nemá strach o svojich nástupcov. Tí sa našli v priamo v rodine.
Na rajčinách alebo ovocí jasne vidieť, kedy sú plody správne dozreté. Čo však taká cibuľa?
Nedáme naň dopustiť. Je jednoduchý na výrobu, stačia vám zvyškové doštičky a účel splní dokonale.
Pleseň cibuľová zvykne „udrieť“ v druhej polovici mája a aktuálna sezóna nebude iná.
Nie každému jej chuť za surova ulahodí, no pre mnohé zdravotné benefity sa oplatí prekonať.
Vysievanie cibule sa vzhľadom na neskoršiu využiteľnosť úrody rozhodne oplatí.
Žltá, biela, červená, zo sadzačky alebo osiva. Zimná, ozimná, šalotka aj maxi. Poznáte všetky?
Chlad a zmeny počasia, suché prostredie a viac pobytu v interiéri, často preskúšajú našu imunitu. No a občas sa vírusom a baktériám predsa len podarí nájsť dieru v našom zdraví.
Ľudské telo ju dokáže poriadne oceniť, pretože si poradí s nebezpečnými krvnými zrazeninami, ktoré stoja za porážkou či infarktom.
Ide o úžitkovú rastlinu, no vďaka vzhľadu spĺňa aj parametre okrasnej trvalky. A to sa oplatí!
Tým, že teraz vysiata cibuľa prečká zimu na hriadke, získate skorší zber a vyšší výnos.
India smeruje k najsuchšiemu augustu za viac ako storočie.
Vyrobte si ho doslova za pár minút podľa nášho VIDEOnávodu. Zvládne to naozaj každý.
Keď sa vám už podarilo dopestovať krásnu úrodu, bola by škoda, prísť o ňu kvôli zlému zberu.
V kombinácii s cukrom či medom je tento domáci preparát chutnejší než kupovaný.
Dopestovať takzvané rýchle zemiaky stojí veľa peňazí.
Krájanie cibule nie je až také zložité, ako sa však vyhnúť podráždeniu očí a napáchnutiu prstov?
Cibuľa je nielen kráľovnou kuchyne, pretože je základom mnohých pokrmov. Je aj liečebným prostriedkom s mnohými blahodarnými účinkami. Skúste si ju dopriať denne nalačno!