Jednoduchá príprava a navyše, s minimom cukru. Letná lahôdka poteší aj vašich priateľov.
Po skvelom obede ste si bola istá, že nič viac do seba nedostanete.
Výživné a zároveň ľahké, jednoduché, no pritom aj nápadité a pekné jedlá. Od rána až do večera ich môžeme pripravovať na slovenskú nôtu.
Lahodný dezert zvládnu pripraviť aj začiatočníci, hotový je za 30 minút.
Na veľkonočnom stole nikdy nechýba niečo sladké – zákusky, koláče, torty a tortičky alebo aspoň drobné pečivo. Je to sviatok kúpačov a šibačov, ale aj cukrárov.
Dojem zo správne zvoleného riadu a kompozície pri servírovaní domáceho jedla by síce nemal odvádzať pozornosť od samotného jedla, ale vábivý určite je.
Príprava dezertov nemusí byť náročná. Tie menej náročné nemusíme piecť, stačí nám chladnička, prípadne aj želatína.
Rýchle a chutné. Týmito dezertami potešíte seba aj návštevu.
Pripravte si rýchle dezerty nielen na záver menu, ale napríklad ku káve s priateľkami.
Ako to vlastne funguje v rovnici červené víno = zdravie? Dosť jednoducho - odborníci tvrdia, že tohto božského moku by sme mali piť maximálne dva poháre denne.
Všeličo nám pripomína chvíle cestovania – suveníry, fotografie či videá, fľaša vína... Nuž a fajnšmeker si prinesie recepty národných kuchýň.
Všeobecne platí, že základom menu, ktoré chystáme na posedenie s priateľmi, by mali byť sezónne potraviny. Sú lacnejšie, dostupnejšie a lepšie chutia.
Zamatové plody broskyne v lete osviežia telo a uspokoja mlsné jazýčky. Ponúkame vám pár receptov.
Svieže, ľahké, pestré a veselé. Pri letných dezertoch totiž dvojnásobne platí, že jeme aj očami... Stačí jednoduchú maškrtu zasnúbiť s čerstvým sezónnym ovocím.
Niet nad chutný a osviežujúci melón v horúcich letných dňoch.
Broskyne sú veľmi populárne ovocie, dobre chutia a sú aj veľmi zdravé. Vďaka prírodnej sladkosti dokážu oklamať aj deti a nahradia nezdravé sladké maškrty.
Aj vy milujete sladké. V lete môže byť o niečo zdravšie. Dezerty a múčniky sú totiž plné ovocia.
Aj vy máte chuť na jemný chladivý dezert s ovocím? Potom by ste mali skúsiť semifredo!
Jahody už rastú, pre väčšinu ľudí sú len pochúťkou, pre niektorých však aj vecou prestíže. Mnohé miesta bojujú o titul jahodového hlavného mesta sveta.
Rebarbora je zdravá zelenina, ktorej karmínovočervené stonky listov môžme využiť sladkých, ale aj slaných receptoch.