Ak váš partner miluje cupcake, prekvapte ho na Valentína romantickým dezertom v tónoch lásky.
Kráľ ovocia pasuje do dezertov, ale aj mäsových a zeleninových jedál.
Jablková sezóna priam láka k tomu, aby sme pripravili doma chutné múčniky. Čo napríklad štrúdľa?
Čas leta je časom letného ovocia, ktoré sa priam dožaduje rozložiť ich na pripravený alebo kúpený korpus, dochutiť, vychladiť a potom si už len pochutnávať.
Pre maškrtníkov, ktorí túžia schudnúť, hotová senzácia! Už si netreba odopierať sladkosti. Podľa novej štúdie dokonca pomáhajú pri chudnutí.
Čarovanie s ovocím nepotrebuje žiadnu mágiu. Plody kríkov a stromov sú zázračné samy osebe. Stačí len trochu fantázie.
Akosi automaticky s tým už rátame: Cez Vianoce priberieme, chudneme od prvého januára! Zmeňme program v hlave, veď tieto Vianoce môžu byť výnimkou!
Mliečne produkty sú pri príprave dezertov a múčnikov nezastupiteľné.
Smotanu a puding azda najčastejšie používajú v svojich receptoch profesionálni aj amatérski cukrári.
Palacinky sú obľúbeným jedlom v sladkom alebo slanom variante, receptov na ich prípravu je veľa.
Poradíme vám pár trikov, ako pripraviť chutný múčnik s ľahkosťou a profesionálnou zručnosťou.
Hoci niektorí z nás si tekvice spájajú skôr s americkým sviatkom Halloween, táto zeleninová dobrota je nepostrádateľná aj v kuchyni.
Leto a dovolenka ponúkajú možnosť ochutnať mnohé dezerty.
Fondue je dnes labužníckou udalosťou a spestrením slávnostného menu.
Na to, aby sa dostala k svojmu sladkému snu, musela najprv začať vyrábať topánky a neskôr precestovať svet. Dnes je Petra Zváčová vychýrená cukrárka.
Muži a sex, to sú veľmi dobrí kamaráti. Niektoré nešťastné ženy sú presvedčené o tom, že im ide "iba o to".
Túto sladkú dobrotu si najčastejšie objednávame pri návšteve taliansky orientovaných reštaurácií.
Najobľúbenejšie dezerty patria k božským bodkám večere, ale tušíte, koľko obsahujú kalórií?
Na čo by ste nemali zabudnúť pri príprave špecialít našich južných susedov.