Na tanieri z lesa nechýba štvrtý rozmer - typická vôňa, svojská filozofia, úcta k prírode i tradíciám prababičiek.
Divina vo všeobecnosti má málo tučné mäso, ktoré si pýta šťavnaté doplnky. Preto ju dopĺňame omáčkami, ktoré sú často dosť odlišné od omáčok k iným druhom mäsa.
Mäso z diviny je kvalitatívne lepšie ako mäso domácich jatočných zvierat. Má viac bielkovín, je jemnejšie a lepšie stráviteľné.
Príprava diviny je cestou ku chutnému a nie celkom tradičnému jedlu. Mali by ste však poznať aj pár trikov pri samotnom varení a úprave.
Využívajme storaké chute diviny. Prostredníctvom potravy, ktorou sa zver živí, v nej môžeme cítiť vždy iný les a inú lúku.
Mäso z diviny nám poskytuje plnohodnotné bielkoviny s minimom tuku.
Sychravý deň si vylepšite skvelým receptom.
Grilovanie hovädziny, bravčoviny či diviny je umenie.