Najčastejším spôsobom prípravy čerstvých klasov kukurice je grilovanie alebo varenie. Tu sú recepty!
Grilovacia sezóna sa prehupla do svojej druhej polovice, podobne ako leto.
Ako sa vyhnúť zdravotným problémom, hlavne hnačkám.
Chystáte sa grilovať? Tieto tipy vám pomôžu cítiť sa dobre aj po tom, čo sa prejete.
V lete nájdu uplatnenie pri grilovaní, v zime zasa v krbe. Rôzne organické artikle na podpaľovanie si môžete vyrobiť svojpomocne.
Na čo si ešte dať pozor, ako čo najviac eliminovať zdravotné riziká a zároveň zachovať špecifickú chuť pokrmov?
Ako si nepokaziť posledné letné dni nekvalitne ugrilovaným jedlom? Nedostatočne tepelne alebo nesprávne upravené mäso môže viesť k nepríjemnostiam - bolestiam brucha, vracaním, hnačkou a pod. Ako grilovať správne?
Záhradou sa vinie vôňa rozpáleného dreveného uhlia v grile a neskôr aj všemožné delikátne vône mäsových pochúťok či napríklad grilovanej zeleniny.
Slnečné počasie priamo hrá grilovaniu do karát a pokojným chvíľam v záhrade či na terase takisto.
Čo tak vyskúšať niečo z exotiky? Banány, ananás, mango alebo kokos sú najlepšou voľbou.
Krásne poobedie či teplý večer pod holým nebom, užite si jarný piknik! Čo všetko potrebujete?
O pár dní je Valentína, čo je sviatok všetkých zamilovaných. Jeho odporcovia síce tvrdia, že je to najmä sviatok obchodníkov, no či Valentína oslavovať, je každého osobná vec.
Grilovanie a chladné mesiace vám nepasujú k sebe? Zabudnite na nevyhnutnosť desiatky minút aj so svojou spoločnosťou skrehnuto podupkávať okolo rozpáleného grilu.
V septembri môžeme v kuchyni využiť zeleninu a ovocie z vlastnej záhrady alebo si môžeme na tanieri pripomenúť dovolenku pri mori.
Ak stále hľadáte inšpiráciu na recepty na príjemný grilovací večer s priateľmi, máme niečo v ponuke: grilované avokádo s paradajkovou salsou!
Žiadny teplejší víkend sa nezaobíde bez grilovania. Predtým ako rozpálite gril naplno, mali by ste ho správne pripraviť na sezónu.
Leto a príroda. Príroda a oheň. Oheň a jedlo. Jedlo a kvalitné mäso... Či už ide o pečenie ryby nad pahrebou, otáčanie ražňa s kusom bravčoviny, varenie guláša v kotlíku.
Prekvapte vašich hostí počas spoločného grilovania novou chuťou! Prinášame melónový recept.
Bryndza je najobľúbenejšou slovenskou potravinou pre takmer tri štvrtiny Slovákov. Ľudia ju majú radi najmä pre jej jedinečnosť.
Neodmysliteľnou súčasťou letných dní, najmä víkendov, sú grilovačky. Málo kto si však uvedomí, že nesprávny spôsob grilovania môže priniesť aj nebezpečenstvo rozličných nákaz.