S grilovaním je leto plné vôní byliniek a čerstvej zeleniny.
Ryby patria na gril. Poradíme, ako ich pripraviť dobre a chutne.
Najmä grilovanej zelenine a hubám, ale aj mäsu alebo rybe pomôže k výraznejšej a ešte lahodnejšej chuti kúsok ochuteného masla.
Správne marinády nás môžu chrániť pred karcinogénmi z grilovania.
Pri grilovaní nie sú dôležité len grilované potraviny či marinády, ale aj spôsob ich grilovania.
Omáčky sú neodmysliteľnou súčasťou takmer každej letnej grilovačky. Pri väčšine grilovaných pochúťok ešte viac posilnia vynikajúci chuťový dojem.
Pri príprave mäsa sa môžeme inšpirovať receptami z blízkych i ďalekých krajín.
Pozvali ste priateľov, chystáte sa grilovať. Tentoraz popri chutnom mäsku aj zeleninu. Viete, na čo určite nezabudnúť?
Najmä grilovanej zelenine a hubám, ale aj mäsu alebo rybe pomôže k výraznejšej chuti kúsok ochuteného masla.
Grilovanie hovädziny, bravčoviny či diviny je umenie.
Nie každý druh hovädzieho mäsa sa hodí na grilovanie a prípravu steakov.
Leto nie je len sezóna opaľovania sa a kúpania, je to aj obdobie príjemných podvečerných grilovačiek.
Aby grilovanie prinášalo uvoľnenú atmosféru a pohodu pod letným nebom.
Využime slnečné dni babieho leta na možno poslednú tohtoročnú grilovačku vonku na čerstvom vzduchu.