Horčicová kríza vo Francúzsku má dve hlavné príčiny.
Čokoládová poleva sa robí väčšinou roztopením čokolády a masla alebo smotany. Ak sa vám zdá tento recept už nudný, môžete vyskúšať jeho obmenu.
JOZEF SEDLÁK: Pozor, aj horčica kvitne nažlto. Nie všetko, čo je žlté, je repka. Pestuje sa jej priveľa, tvrdia ekoaktivisti i nový minister. Nuž, ako sa to vezme.
Využitie horčičných semienok v kuchyni okrem známej a tradičnej výroby horčice má aj podobu rôznych zmesí korenia v kuchyniach z celého sveta.
Zo stvrdnutej horčice môžeme získať pikantnú lahôdku. Stačí ju starostlivo premiešať s lyžičkou citrónovej, grepovej alebo pomarančovej šťavy.
Existuje prísada, vďaka ktorej bude váš šalát oveľa lepší! Inšpirujte sa s nami!
Reumatické bolesti, zápal priedušiek alebo bolesti svalov? Spravte si zemiakový, olejový, horčicový alebo tvarohový obklad. Vysoko účinné!