Výber potravín a prípravu jedál výrazne ovplyvňujú aj naše chute. Okrem tradičných sa objavujú stále ďalšie. Jednou z nich je tuková.
Odhaduje sa, že na svete existuje asi 40-tisíc druhov piva, ktoré sa líšia farbou, chuťou i spôsobom výroby. Ako rozoznať, ktoré sú dobré?
Grapefruity a jablká sú sladšie, ako bývali, urobíme však lepšie, ak oceníme horkasté ovocie a zeleninu. Tie sú zdravé a takisto regulujú chuť na jedlo.
Vášniví kávičkári sú kreatívni. Článok o tom, prečo ich najnovší tip, kávu soliť namiesto sladiť, dáva zmysel.
Obľubu v horkých potravinách či nápojoch má malé percento ľudí. Žiaľ, pretože horké látky sú pre trávenie dôležité.
Čaj. Dobre sa pri ňom relaxuje, je zdravý. No častokrát má nahorklú chuť. Prečo?