Ste chorá a premýšľate "čo s tým"? Toto je päť potravín, ktoré posilňujú imunitný systém, ktorý bude vďaka tomu lepšie bojovať proti prechladnutiu.
Síce nemá veľa kalórií, zato však veľa minerálnych látok a vitamínov. Tekvica je dobrá pre imunitný systém, silné nervy a krásnu pleť.
Často ju vnímame nesprávne - ako liečbu bylinkami, homeopatikami či liekmi, ktoré nie sú chemicky upravené. Nie je to tak!
Slivky sú plné zdravých zložiek. Zistite, prečo by toto kôstkové ovocie nemalo chýbať na vašom stole.
Mäkká šupka, svieža vôňa, sladká dužina. Broskyňa patrí k najzaujímavejším ovocným druhom vôbec.
Dezinfekčný gél je praktický, používa ho stále viac ľudí, sľubuje ochranu pred infekciami.
Žiť zdravšie, to znie dobre, nie je to ani také ťažké. S najnovším trendom chlorofylovou vodou by to malo ísť ako po masle.
Stres, nevyvážená strava a chronické ochorenia môžu viesť k nedostatku aminokyselín v tele, čo oslabuje imunitný systém a spôsobuje únavu.
Marhule sa spájajú s letom a patria medzi najobľúbenejšie ovocné sorty. A navyše, sú zdravé.
Elixír z Orientu je už niekoľko tisícročí známy nielen liečivými silami, ale považovaný za všestranného pomocníka z hľadiska krásy.
Na imunitu vplýva veľa faktorov, napríklad hygiena, cestovanie alebo strava.
Niektorí ľudia, ktorí nepoznajú jej ochorenie, na ňu pozerajú ako na nezodpovednú osobu, ktorá ich môže nakaziť.
Pacienti s primárnou imunodeficienciou potrebujú mať pocit zmyslu a užitočnosti pre okolitý svet tak ako ktorýkoľvek iný človek.
Priemerne až dvanásť rokov trvá diagnostika primárnych imunodeficiencií, ktoré tvoria 10 až 15 percent všetkých imunitných ochorení.
Pozitívne účinky baktérií kyseliny mliečnej sprostredkúva proteín, ktorý majú len ľudia a ľudoopi.
Takmer všetci turisti poznajú bolesti kolien. Ako sa im vďaka správnym trikom vyhnúť, poradil odborník na kolená, Marcus Hofbauer.
Čaj je nielen chutný, ale pomáha na rôzne zdravotné problémy - stačí vedieť, ktorý druh je na ktorú "boliestku".
Ak je zinku nedostatok, trpí najmä imunitný systém. S pribúdajúcimi rokmi sa navyše zhoršuje jeho vstrebávanie.
Tieto ovocné druhy obsahujú málo cukru a možno ich konzumovať bez výčitiek svedomia.
Jar je známa aj alergiami, ktoré so sebou, žiaľ, prináša. Ak sa vás týkajú, uprednostňujte tieto druhy ovocia a zeleniny.