Pri výbere potravín až 90 percent ľudí vo Francúzsku uprednostňuje produkty s domácou etiketou. Pochopiteľne, že celých sto percent by sa nepochybne našlo, keby prieskum robili medzi samotnými výrobcami.
Vianočný stromček v kvetináči je čoraz populárnejšou alternatívou živého odrezaného na jedno použitie.
Či už chcete vytvoriť útulné zákutie vo veľkej záhrade alebo ozvláštniť malý priestor výrazným solitérom, tento strom je pre vás to pravé.
Po cvičení by bola škoda vymazať prínos nevhodne zvoleným jedlom. Zároveň však potrebujete energiu, ktorú ste pri nakladačke typu HIIT zo seba dostali.
Počas celého roka sa nám darí krotiť kilá. Až kým neprídu Vianoce. Sviatky sa v našej kultúre tradične spájajú s množstvom jedla, ale prečo?
Ste turista – gurmán? K cestovaniu patrí aj ochutnávanie miestnych špecialít, od rýb, cez rôzne druhy mäsa a zeleniny až po dezerty.
Viete, čo je to calta, štricľa, žerbo, lepín alebo šúcelica? Sú to názvy starodávnych jedál, ktoré sa pripravovali v podhorskej dedinke Lednica neďaleko Púchova.
Slovenská kuchyňa nie je rafinovaná ako francúzska, no predsa prekvapí. Kým Nigérijčanovi, ktorý sa oženil so Slovenkou, sa naše chute zdajú málo výrazné, Číňan tvrdí presný opak.
Ochutnávku všetkého, čo možno pripraviť zo zemiakov, ponúka dnes 23.11. Krumpľový festival v Štiavnických Baniach.