Túžite sa pochváliť zdravými nechtami? Skúste do stravy zaradiť nasledovné potraviny.
To, že vaše dieťa neznáša kel, je väčšinou zavinené zlou skúsenosťou, ktorá prichádza zo školských jedální.
Keď sa povie Grob, kulinárskym znalcom sa zväčša začnú zbiehať slinky nad predstavou do chrumkava vypečenej husi či kačice.
Napriek tomu, že v móde sú aktuálne chia semiačka či gója, existuje rad super zdravých potravín. O tom, že sú zdravé, nepochybovali už naše prababičky.
V slovenskej kuchyni je kel Popoluškou, ale zaslúžil by si hodnotnejšie miesto, ak nie samotný piedestál.
Vďaka zelenému smoothie z kelu pohladíte váš žalúdok. Inšpirujte sa naším receptom.
Oklamte svoje chuťové poháriky. Chrumkať budete, ale niečo zdravé a navyše aj chutné. Kelové čipsy!
Napriek tomu, že jeseň sa už pomaly chýli ku koncu, v zásobách našich domácností dominuje jesenná zelenina.
Kel znižuje hladinu cholesterolu, posilňuje steny ciev aj imunitný systém. Vďaka vysokému obsahu vlákniny pôsobí priaznivo na zažívanie.