Zelená je farba sviežosti, nádeje, prebúdzajúceho sa života po zime... jednoducho je to farba jari. Dopriať si ju môžeme nielen v prírode, ale aj v kuchyni a na tanieri.
Britská polícia vyzvala k spolupráci svedkov krádeže údajne najväčšieho králika na svete.
Klasikou pri príprave králika je pečenie. Počas prípravy mäsa pred samotným pečením si treba zapnúť rúru a nechať ju zohriať na zhruba 200 °C.
Hovädzie, bravčové, alej kohút, králik. K tomu víno - do jedla i k jedlu. Tu sú štyri nápady, čo si dať počas chladných dní.
S koncom prázdnin sa leto neskončilo. A tak ešte neodzvonilo ani letným jedlám z ľahkého mäsíčka.
Hydina, ryby, králik... aj mäsožravci si v horúcom lete môžu prísť na svoje.
Využívajme storaké chute diviny. Prostredníctvom potravy, ktorou sa zver živí, v nej môžeme cítiť vždy iný les a inú lúku.
Dánska rozhlasová stanica Radio24syv si vyslúžila kritiku verejnosti a ochrancov zvierat za to, že jej moderátor v priamom prenose zabil králika.
Pochúťky z mladých zvierat boli spojené s oslavami jari.
Ako sa pripravujú dobroty jednej z najlepších svetových gastronómií.