Spoznajte jednoduchý nápoj plný vitamínov.
Vyskúšajte recepty preverené generáciami a nechajte sa inšpirovať silou prírody.
Kvasená kapusta je najlepší liek na zimné neduhy. Mať ju preto v dostatočnej zásobe sa oplatí.
Koľko jej jesť, aby mala na zdravie skutočne vplyv?
Mnohí tento životabudič bez úžitku vylievajú. Nerobte rovnakú chybu!
Už naši predkovia vedeli, že miska kvasenej kapusty je liekom na všetky neduhy.
Žiadna záverečná pre vianočnú a novoročnú maškrtu. Polievku, ktorej základ tvorí kvasená kapusta a hríby si máme dopriať častejšie než len počas sviatočných dní.
Prečo dokážeme zo dňa na deň stratiť všetku životnú silu? Odpoveď hľadajú lekári po celom svete.
Jeseň je ideálnou dobou na vytvorenie zásoby kyslej kapusty. Je to jednoduché – z „technických“ prostriedkov na to stačí kameninový súdok a krájač na kapustu.
Aj v našich domácich pomeroch máme na dosah ruky nielen unikátny zdroj vitamínov a minerálov, ale doslova elixír zdravia.
Len čo sa vonku ochladí, telo už podlieha chorobám. Posilnite svoju imunitu.
S pokojným svedomím môžeme povedať, že stačí miska kvasenej kapusty denne a môžete zabudnúť nielen na vitamínové doplnky, ale aj choroby.
Liptovská kuchyňa patrí v rámci Slovenska medzi tie najtypickejšie a zároveň najobľúbenejšie. Vedeli ste aj toto...?