Nech si hovorí kto chce, čo chce, oslavovanie lásky a náklonnosti medzi partnermi určite nemá nič spoločné s komerciou.
Hoci kultúra raňajkovania v kaviarni je na Slovensku stále ešte v plienkach, už aj medzi nami sa nájdu nadšenci chutných raňajok.
U nás sa v týchto dňoch v mnohých domácnostiach už chystá kysnuté cesto na šišky či fánky.
Naše prababičky nás naučili, že cibuľa je kráľovná slovenskej kuchyne a začínali ňou prípravu každej omáčky, polievky, guláša...
Gaštanové pyré, bratislavské orechové rožteky, trdelník a štrúdle... Máme niekoľko orechových stálic, ktoré svietia na našom gastronomickom sladkom nebi.
Dobré raňajky pomôžu naštartovať dobrý deň. Ponúkame vám niekoľko receptov, s ktorými chutne začnete deň.
Tekvice sú bohaté na vodu a vlákninu, preto podporujú trávenie. Ponúkame vám niekoľko receptov s využitím rôznych tekvíc.
Rebarbora je zdravá zelenina, ktorej karmínovočervené stonky listov môžme využiť sladkých, ale aj slaných receptoch.