Tento problém poznajú v mnohých domácnostiach a momentálne, pár týždňov po Veľkej noci, je znova aktuálny. Čo s čokoládovými zajacmi a vajíčkami?
Na veľkonočnom stole nesmie chýbať sladké pečivo. Ponúkame vám niekoľko receptov.
Pripravte si rýchle dezerty nielen na záver menu, ale napríklad ku káve s priateľkami.
Cuketa je všestranná letná zelenina so širokým využitím v kuchyni. Pripravíte z nej chutný prívarok, koláč, šalát či prílohu k mäsu.
S malinami sa v kuchyni dajú robiť zázraky. Najviac ich využijeme pri príprave nápojov a dezertov.
Jahody bohaté na minerály aj vitamíny majú svoje miesto v ľudovom liečiteľstve aj na našom stole.
Na adventnom či vianočnom stole by nemala chýbať trochu pripálená chuť karamelu.
Veľká noc je sviatkom sladkej kuchyne. Môžeme sa do vôle hrať s farbami, motívmi aj chuťami.
Na letných dezertoch si môžme pomaškrtiť a vďaka množstvu ovocia neobsahujú toľko kalórií ako hutné koláče.
Tekvica patrí k najuniverzálnejším plodinám. Vieme z nej pripraviť sladké aj slané jedlá.