Viete, kedy soliť mäso v polievke? Kedy pri pečení?
Pre tých, ktorí si aspoň občas radi doprajú riadny kus mäsa, sme pripravili niekoľko inšpirácií. Nemyslíme tým len návod, ako si chutný steak pripraviť, ale najmä čo k nemu servírovať.
Jeseň a zima so svojim nevľúdnym ponurým počasím sú optimálnym obdobím, keď sa niekedy organizmu žiada aj niečo sýtejšie a tým môže byť aj porcia mäsa.
Na slávnostnom stole hrá prím jedlo pripravované s láskou, vášňou a fantáziou.
Najsilnejšie druhy cesnaku majú zvyčajne najmenšie strúčiky. Malý silný cesnak je účinnejší ako veľký slabý. To väčšina bežných spotrebiteľov nevie.
Cibuľa je na celom svete najpoužívanejšou kuchynskou zeleninou. Nezaobíde sa bez nej takmer žiadna príprava mäsa a zeleniny.
Guláš má mnoho podôb. Môžeme pomiešať rôzne ingrediencie a dobrota je na svete.
Je tisíc spôsobov ako navariť guláš. Slovensko v nich vyniká aj preto, že k nám nemerali dlhú cestu.