Jablká sa konzumujú v rozličných podobách - čerstvé, varené, sušené či dokonca vypálené.
Tehotenstvo je povestné celým spektrom šialených chutí na rôzne jedlá, ktoré ženu pochytia.
Leto je obdobím, keď nám príroda umožňuje načerpať vitamínové a výživné zásoby na celý rok. Neignorujte sezónne, čerstvé a chutné plody leta.
Zabudnite na to, že pivo je nápoj neohrabaných chlapov. Hodí sa do rúk aj distingvovanej slečne. Pre chuť, pre zdravie, dobrú náladu aj bezchybnú pleť.
Lacné, kvalitné, výživné plodiny plné vitamínov, minerálov aj enzýmov.
Odšťavená zelenina aj ovocie prinášajú mix výživných látok, ktoré sa vynikajúco vstrebávajú a všetko ľahko strávite.
Ružičkový kel obsahuje veľa minerálnych látok, najmä síru, fosfor a mnoho draslíka, okrem toho obsahuje vitamín C a až 85 percent vody.
Už ste ju toto leto ochutnali? Kukurica. Jedna z najobľúbenejších pochúťok prázdnin.
Čerešne, najmä srdcovky, majú vysoký obsah minerálnych látok. Čím je plod čerešne tmavší, tým vyšší obsah cenných minerálov má.
Benefity orieškov sa spomínajú v nejednej štúdii. A mandle k nim nepochybne patria.
Okrem užitočných tukov, bielkovín a vlákniny obsahujú vlašské orechy aj rôzne zmesi minerálnych látok a vitamínov.
Semienka rasce sú bohatým zdrojom minerálov - vápnika, horčíka, železa a zinku, rovnako aj vitamínov skupiny B.
Okrem osemdesiatich percent vody obsahujú zemiaky mnoho uhľohydrátov, najmä škrobu, bielkoviny a vlákniny.