Jednoduchá a rýchla príprava, málo riadu, využitie kvalitných no na pohľad nie tých najkrajších zvyškov.
Ako spoločnosť uviedla, v ojedinelých prípadoch sa vo výrobku môžu vyskytnúť kúsky tvrdého plastu.
Upečte si pôvodne lacné francúzske jedlo, ktoré sa dnes podáva v luxusných reštauráciách vo svojej kuchyni podľa našich receptov.
Keď chceme ušetriť, kúpime si väčšie množstvo mäsa, a jednoducho ho zmrazíme. Časom sa na ňom môže objaviť poškodenie mrazom. Vákuovaním udržíme mäso dlhšie čerstvé.
Mleté mäso je výborná surovina nielen na fašírky. V čase dozrievania zeleniny v záhrade ním naplníte papriky či cukety alebo ich využijete v príprave omáčok.
Mäso pripravujeme na sto spôsobov, ale stále skúšame nájsť ten sto prvý: spôsob originálnejší a chutnejší.
Mleté mäso na tisíc spôsobov. Chutné recepty nájdeme v mnohých národných kuchyniach a nie len z mäsa.
Tradične pripravované fašírky sú mäsové. Ale okrem nich môžu byť aj zeleninové, hubové, syrové, strukovinové, obilninové či karbonátky z iných surovín.