Ani trojnásobnému víťazovi Stanley Cupu sa v podnikaní nevyhli problémy.
Ako si bylinkovú arómu leta správnym spôsobom uchovať do zásoby?
Väčšina ovocia nie je príliš vhodná na mrazenie, najvhodnejšie je bobuľové – maliny, čučoriedky a jahody, pretože tie v chladničke rýchlo splesnivejú.
Do väčšiny chlebov, ktoré sa pripravujú bez múky, sa pridávajú orechy. Čo robiť v prípade, keď má niekto na orechy alergiu? Nie je to problém.
Ak máte doma „zlomené“ alebo inak chybné víno a chceli by ste ho použiť na varenie, nerobte to.
Ak chcete, aby bol hovädzí vývar silný, treba vložiť mäso do studenej vody. Tak sa dostane z neho do vody najviac šťavy.
Čo robiť so zeleninou pred jej zmrazením a ktoré bylinky si môžeme uchovať do zásoby pri mínusových teplotách?