Dobrota z vajec, ktorá je módnou novinkou nielen pre ženské pohlavie. Chutný zdroj bielkovín v kombinácií so zdravými ingredienciami.
Tvaroh je ako malý zázrak. Dá sa z neho piecť, variť, používať surový, na slano, na sladko a jedlá z neho sú vždy rovnako chutné.
Ak ste v období, kedy zubami-nechtami bojujete proti ukladaniu tuku na neželaných miestach a snažíte sa udržať si stálu hmotnosť, tieto tri zložky by mali byť pravidelnou súčasťou vašich raňajok.
Nezabudnite do omelety pridať zeleninu. Medzi najmenej kalorické kúsky, s ktorými môžete chuť omelety vylepšiť, patria...
Špargľa je často považovaná za kráľovnú zeleniny. Určite je jedinečná v tom, že to nie je surovina, ktorá je čerstvá dostupná počas celého roka, ako väčšina druhov zeleniny.
Jarná cibuľka je zvestovateľ jari. Mladá cibuľa, ktorú človek konzumuje ešte predtým, ako dozreje.
Púpave oprávnene patrí miesto na jarnom stole - v tomto období najmä jej listom. Nie je to obyčajná burina, ako ju vníma našinec.
Dobré raňajky pomôžu naštartovať dobrý deň. Ponúkame vám niekoľko receptov, s ktorými chutne začnete deň.
Cuketa si v kuchyni našla nezastupiteľné miesto vďaka svojej všestrannosti. Možno si vybrať z celej palety odrôd - zelené, žlté aj biele cukety.
K tradičnej Veľkej noci patria vajíčka vo všetkých podobách.
Mladá jarná žihľava sa tradične pridáva do veľkonočnej plnky. Rastlina, ktorej sa zvyčajne v záhrade zbavujeme ako buriny, má celý rad zdraviu prospešných účinkov.
Vyskúšajte proteínovú omeletu s opečenými plátkami slaniny, rozpusteným čedarom a zeleninovým šalátom.
Blanšírovanie zeleniny je metóda rýchlej tepelnej úpravy, keď ju po očistení prelejeme vriacou vodou alebo na krátky čas do vriacej vody ponoríme.
Špenát síce neobsahuje toľko železa, ako sa v minulosti uvádzalo, ale stále má v kuchyni široké využitie.
Kto sa ráno spolieha na proteíny, ostane dlhšie sýty a ušetrí kalórie. Toto sú chutné recepty na proteínové raňajky.
Pripravte si omeletu so syrom a bohato ju ozdobte paradajkami. Vaše telo to ocení.
Kedysi sa odporúčalo jedno vajíčko denne, neskôr jedno vajíčko za týždeň.
Vyskúšajte skvelý recept, ktorý vám spríjemní ráno.