Ak pečiete doma chlieb a máte radi orechy, je to vynikajúca kombinácia. Oriešky sa postarajú o jeho vynikajúcu chuť.
Parmezán nepatrí na ryby, kečupom paradajkovú omáčku nevylepšujte... Aké ďalšie chyby robíme pri príprave talianskych pochúťok?
Hodí sa ku karfiolu alebo marhuľovým knedliam. Ale k cestovinám? Verte nám. Strúhanka dá vášmu jedlu šmrnc.
Ponúkame vám niekoľko receptov na slané koláče s vôňou Francúzska.
Kvety pažítky sú pôvabné, lákajú včely a iný hmyz bohatstvom nektáru. V gastronomickej praxi pažítka nie je len polievkovou zelenou bylinou.
Chutné a rýchle jedlo pre vás a vašu rodinu, prinášame recept - cuketové placky s parmezánom.
Kel sa nekonzumuje v surovom stave, ale v teplej kuchyni sa môže pripravovať a upravovať rôznymi spôsobmi.
Máte už mäsa plné zuby? Chce to zmenu! Pripravte si zapečené šampiňóny, pochutnáte si.
Hoci bazalka pochádza z Indie, udomácnila sa najmä v talianskej kuchyni.
Čas špargle je v plnom prúde. Pochutnajte si na nej v kombinácii s cenakom a parmezánom. Jednoduchý recept určite zvládnete.
Globálna produkcia falošných syrov parmezán a grana padano vlani prvýkrát prekonala produkciu originálnych produktov vyrobených v Taliansku.