Nové odrody prinesú nielen výnimočné chute, ale aj pestovateľské výzvy. Získajú si vás?
Riziko vzniku požiaru je počas letných prázdnin vyššie. Najčastejšou príčinou je podľa hasičov nedbalosť a neopatrnosť ľudí.
Ľudia, ktorí ich plody ochutnali, prišli aj toho roku napriek vysokej cene ovocia.
Podľa tržieb je najväčšia poľnohospodárska firma na Slovensku. Za posledných päť rokov veľkosť podniku viac ako zdvojnásobili.
Nezáleží na tom, či ich milujete ako súčasť šalátov, nápojov či samostatne. Čerstvé uhorky vypestované na Slovensku si môžete vychutnávať kedykoľvek.
Medzi najčastejšie choroby a škodcov zemiakov patria pásavka zemiaková, pleseň zemiaková, ale aj suchá či mäkká hniloba hľúz. Ako účinne bojovať s chorobami a škodcami zemiakov?