Neuveríte, čím sa dá nahradiť vajíčko v kuchyni. O niektorých veciach ste možno ani nepočuli, jedna absolútne prekvapí+ recepty.
Ani v rubrike Žena nevynecháme novoročné bilancovanie. Čo ste najviac čítali v roku 2022? Pozrite sa s nami.
Praženica je jedno z najtradičnejších jedál. Či už ide o raňajky, alebo v momentoch, keď zlyháva naša fantázia a potrebujeme sa zasýtiť.
Na prípravu dokonalej praženice existuje mnoho návodov či odporúčaní.
Ako si zvyknete pripravovať praženicu? Mnohí si do nej pridávajú jednu ingredienciu, o ktorej sa tvrdí, že jej chuť vylepší. Ale nie je to pravda.
Skvelé tipy a triky, ktoré spríjemnia a skrátia čas v kuchyni či vylepšia chuť jedla. Tu sú tie, ktoré sa tešili najväčšej pozornosti našich čitateľov v roku 2021.
Čo už môže byť náročné pri príprave obyčajnej praženice? Máte pravdu, naozaj nejde o recept, ktorý by nezvládol aj kuchár - začiatočník.
Kým niektoré druhy zeleniny sú ako bojovníci proti chorobám notoricky známe, u iných nám ich použitie často uniká. Napríklad také reďkovky.
Dubák a kozák v kapustnici, kuriatka do praženice, hubové omáčky k rybám a k mäsu, hliva v guláši, masliak v koláčiku...
Ak má byť praženica skutočne chutná, treba ju vraj robiť nasledovne. Tvrdí to aspoň známy kuchár Anthony Bourdain.