Žiadne šlendriánstvo, ale výsledok poctivej driny a umenia. Výroba kávy sa nezačína a nekončí len pri jej pražení.
Pracovisko Václava Faltusa v areáli rôznych prevádzok sa dá nájsť hádam aj na sto metrov naslepo. Podľa čuchu. Vôdzkou je vôňa, ktorá sa šíri navôkol. Preniká z pražiarne.
Ovocná káva? Citrusová? Kvetinová? O čom tu hovoríme? Nie sú to nijaké umelo dodávané príchute. Skutočná výberová káva má naozaj tieto chuťové vlastnosti.
Zemiakové lupienky, vyprážané hranolky, toast a káva. Patria na prvé stupienky rebríčka Európskej komisie, ktorý poukazuje na výskyt nebezpečnej rakovinovej látky.
Kávu poznáme ako rýchleho smrťáka, alebo nakopávacie espreso. Má viac podôb aj spôsobov prípravy, a vždy sa s ňou spája príval energie a zdravotných benefitov.
Akú kávu mám piť, aby som sa v spoločnosti nestrápnil(a)? Buďte v pohode. Pite, čo vám chutí, radí pražič kávy.