Variť v zime sezónne a lokálne je v našich končinách výzva, ale to neznamená, že sa to nedá. Záhrady sú prázdne, ale môžeme použiť suroviny, ktoré sa zimy dočkali v komorách či skladoch. Kel, mrkvu, červenú repu, huby, šípky, zemiaky, kapustu. Samozrejme, ak máme chuť, môžeme aj zimné recepty ozvláštniť. Napríklad paprikou či granátovým jablkom. Tie sú však len doplnkom, nie hlavnou surovinou.
Leto a príroda. Príroda a oheň. Oheň a jedlo. Jedlo a kvalitné mäso... Či už ide o pečenie ryby nad pahrebou, otáčanie ražňa s kusom bravčoviny, varenie guláša v kotlíku.
Poznáme svoje kosti? Naša kostra sa neustále mení a má mnohé funkcie. Napríklad rebrá zaisťujú bezpečie našim najdôležitejším orgánom.
Túžite po osom páse, ale nechce sa vám obmedzovať sa v jedení, ani v horúčavách behať? Jednoducho žiaden šport a žiadne diéty? Láka vás chudnutie v korzete?
Keď sa nedávno predviedla herečka Zoe Kravitz na pláži v Miami, mnoho ľudí obdivovalo jej príťažlivé krivky.
Kedysi sa to povrávalo o speváčke Cher. Ďalšia bola Rosalinda, alebo teda, aby sme boli presní - Thalia.