S orientáciou v nových sadzbách DPH majú problém aj mnohí reštauratéri.
Je dobré vedieť, ako sa vyhnúť rôznym zdanlivým lákadlám, ktoré v skutočnosti až také lákavé nie sú.
Majiteľka podniku tvrdí, že týmto krokom chce udržať kvalitu surovín a servisu.
Aký je rozdiel medzi osteriou a trattoriou? A čo enoteca? A znamená ristorante len reštauráciu?
Reštaurácia tvrdí, že asi 90 % zákazníkov ponuku využilo.
Yuliya Badritdinová hovorí aj o tom ako funguje podnikanie reťazca na Ukrajine.
Poslankyňa izraelského parlamentu Julia Malinovská vyzvala na prerušenie diplomatických vzťahov s Jordánskom.
Serena si pohnevala viacero fanúšikov.
Trendy je piť proseco či aperol, najmä v očiach mladých sú to "cool“ nápoje, pivo si však stále udržiava postavenie dominantného nápoja.
Menu? Plesnivé vaječné koláčiky, tatarák zo sobieho srdca, krém zo sobieho mozgu s včelím peľom.
Vzostup popularity vegánskeho jedálnička zasiahol aj Slovensko.
Cesta Richarda Bielika k vareniu sa začala ešte v maminej kuchyni. Kým sa dopracoval na post šéfkuchára, cesta bola kľukatá...
Aj členovia kráľovských rodín majú občas chuť na celkom obyčajný život. Patrí medzi nich aj španielsky panovník, kráľ Felipe.
Zdá sa, že popovej ikone Madonne sa po večeroch nechce vysedávať doma.
Pretrváva obava, čo sa bude diať na budúci týždeň a či gastroprevádzky niekde opäť nezavrú.
Argentínska módna blogerka Agustina Gandolfo rozvírila v Taliansku debatu o sexizme svojím najnovším príspevkom.
Nové opatrenia, ktorými sa majú riadiť prevádzky, platia od pondelka 16. augusta.
Len nedávno sa promenádovala po červenom koberci v Cannes a vyzerala naozaj očarujúco. Aj v civile vyzerá táto 63-ročná dáma výborne.
Nové priestory, unikátny dizajn i vysoká kvalita piva. Krčmy u nás prechádzajú zmenami.