Menu? Plesnivé vaječné koláčiky, tatarák zo sobieho srdca, krém zo sobieho mozgu s včelím peľom.
Vzostup popularity vegánskeho jedálnička zasiahol aj Slovensko.
Cesta Richarda Bielika k vareniu sa začala ešte v maminej kuchyni. Kým sa dopracoval na post šéfkuchára, cesta bola kľukatá...
Aj členovia kráľovských rodín majú občas chuť na celkom obyčajný život. Patrí medzi nich aj španielsky panovník, kráľ Felipe.
Zdá sa, že popovej ikone Madonne sa po večeroch nechce vysedávať doma.
Pretrváva obava, čo sa bude diať na budúci týždeň a či gastroprevádzky niekde opäť nezavrú.
Argentínska módna blogerka Agustina Gandolfo rozvírila v Taliansku debatu o sexizme svojím najnovším príspevkom.
Nové opatrenia, ktorými sa majú riadiť prevádzky, platia od pondelka 16. augusta.
Len nedávno sa promenádovala po červenom koberci v Cannes a vyzerala naozaj očarujúco. Aj v civile vyzerá táto 63-ročná dáma výborne.
Nové priestory, unikátny dizajn i vysoká kvalita piva. Krčmy u nás prechádzajú zmenami.
Rast platov v tomto segmente najviac ovplyvnila pandémia a odchod zamestnancov počas nej pre nejasnú budúcnosť.
V prevádzke bola osem rokov.
Reštaurácie v New Yorku v piatok otvorili znovu svoje vnútorné priestory, avšak s podmienkou, že môžu byť zaplnené len na 35 percent kapacity.
V SAE žije 9 miliónov ľudí; len milión sú miestni. Ekonomika v emirátoch stojí na juhoázijských robotníkoch, taxikároch, upratovačkách, kuchároch, úradníkoch.
O aktuálnej situácii v gastro sektore sa denník Pravda rozprával s Larisou Panteličovou, majiteľkou bratislavskej reštaurácie Caffe Restaurant 66 v centre hlavného mesta.
Iniciatíva Zachráňme gastro! vyzýva poradné konzílium premiéra Igora Matoviča, aby znova radikálne nezasahovalo do existujúceho, už aj tak veľmi okliešteného gastropodnikania.
Segment HoReCa (hotely, reštaurácie, kaviarne), služby a transport pocítia koronakrízu najviac. Prebytok voľných, menej kvalifikovaných síl ešte vzrastie.
Aké je to mať reštauráciu v čase pandémie? Čoraz ťažšie.
Opozičný poslanec Richard Raši (Hlas-SD) v diskusnej relácii televízie Markíza Na telo skonštatoval, že žiaden iný štát nepristúpil k plošnému testovaniu obyvateľstva antigénovými testami.
Prísne opatrenia nútia aj prevádzkovateľov reštaurácií, aby rozmýšľali nad tým, ako zákazníkov obslúžiť čo najlepšie.