Lan-čou je síce poriadny zapadákov... Ale kiežby všetky zapadákovy vyzerali takto! Toto mesto je preslávené najlepšími horúcimi hovädzími polievkami s rezancami.
Cestoviny sú na slovenskom stole „doma“ už odpradávna. Keď rozvoniavali kuchyňou našich praprababičiek, tešili sa všetci na dobré jedlo v desiatkach podôb.
Pripravujme obľúbené jedlá z cesta tak, aby opäť lákali a prekvapovali.
Tradičné múčne jedlá hovoria o šikovnosti našich prababičiek. Z lokálnych ľahko dostupných surovín dokázali vykúzliť dobroty, ktoré preveril čas.
Najhodnotnejšou obchodnou komoditou v amerických väzniciach sa stali tradičné japonské rezance ramen. Vo svojej štúdii to tvrdí sociológ Michael Gibson-Light.
Poradíme vám, aby vaše prílohy boli vždy lákavé a chutné.