Advent vonia na sto spôsobov, veď sa pripravujú najhojnejšie sviatky roka. Čokoláda, pomaranče a mandarínky, škorica, orechy, vanilka...
Pokrm bohov... a žien. Veď aj v mnohých prieskumoch o túžbach Európaniek čokoláda absolútne vedie. Ale súhlasia s nimi aj cukrári a kuchári.
Nielen čerstvé, ale aj konzervované čerešne majú v kuchyni uplatnenie po celý rok.
Jeho príprava vám zaberie len desať minút a chutí výborne. Prinášame recept.
Kuba prišla s nezvyčajným návrhom na splatenie vyše dvestomiliónového dolárového dlhu Českej republike. Ponúkla Prahe rum.
Päť receptov, ktoré zozbierala známa bylinkárka Anna Kopáčová. Jej cieľom bolo zachovať históriu a tradície našich predkov, ktorí žili s veľkou vierou.
Skúste hostí prekvapiť novou chuťou miešaného drinku. Pripravte ho podľa nášho receptu.
Držíte nízkosacharidovú diétu, no príde víkend a vy sa spytujete, či si nejaký ten pohárik môžete dovoliť?
Čaj, rum a sušené ovocie - takýto grog rozhodne zahreje.