Vymeniť bežnú múku za špaldovú sa občas oplatí nielen kvôli chuti, ale aj kvôli jej vlastnostiam a prínosu pre zdravie.
Pri slove vločky si väčšina ľudí predstaví tie klasické ovsené. Určite na raňajky zdravšie ako chlieb so salámou, ale nie sú jedinou možnosťou, ako si zlepšiť zdravie aj chuť raňajok.
Vianočné sviatky vraj neprajú zdravému životnému štýlu. Pre tých, ktorí si chcú aj v tomto období dopriať chutné jedlo bez zbytočných kalórií máme triky na chutné varenie.
Vôňa pečených gaštanov väčšinou pripomenie vianočné sviatky, pochúťky z jedlých gaštanov si však môžeme dopriať po celý rok.
Plánujete sa vydať na vegánsku cestičku, alebo trpíte neznášanlivosťou laktózy? Sú náhrady kravského mlieka dobré? Ktoré?
Na špaldovú múku pozeráme ako na mimozemský experiment, no pravda je taká, že v kuchyni by mala byť stálicou.
Trénerka životosprávy, Andrea Sojka, má svoju filozofiu. Jej myšlienka „Soul Cooking“ zahŕňa tri pojmy: variť, užívať si a cítiť sa dobre.