A prečo majú ázijské krajiny nižší výskyt rakoviny prsníka.
Francúzska legenda svetovej gastronómie Brillat-Savarin patril k najväčším gurmánom, bol stelesnením umenia žiť. Fyziológia chuti je jeho najznámejšie dielo.
Reštaurácie ponúkajú množstvo jedál svetových kuchýň. Poradíme vám, ako si z nich vybrať, aby ste kalórie mali pod kontrolou.
Inšpirácie z rôznych končín zemegule prinášajú novú chuť i poznanie.
Svet na tanieri vnesie do kuchyne kus dobrodružného a počas leta aj dovolenkového ducha.
Českú, taliansku, maďarskú či francúzsku kuchyňu pozná našinec celkom dobre. Neraz však zatúži siahnuť do zásobníka exotickejších receptov.
Svetová kuchyňa je neobyčajne pestrá a vďaka možnosti cestovať a ochutnávať sú mnohé recepty čoraz populárnejšie aj u nás.
Kto z nás by odolal sladkému dezertu po dobrom jedle, keď už pohľad na maškrtu na stole je vábivý a omamný?