S talianskym dezertom tiramisu sa popasovali súťažiaci v druhom kole sladkej šou.
K letu patria ľahko stráviteľné jedlá, ale jesť ich neznamená jesť asketicky. Ryby, zelenina či ľahké dezerty sa dajú pripraviť tak, že si na nich pochutia aj nároční gurmáni.
Na juhu Európy vedia, čo v lete poteší maškrtníkov. Stačí len trochu obohatiť klasické dezerty, ako je panna cotta, tiramisu, créme brullé, suflé, alebo profiterolky.
Príprava dezertov nemusí byť náročná. Tie menej náročné nemusíme piecť, stačí nám chladnička, prípadne aj želatína.
Rýchle a chutné. Týmito dezertami potešíte seba aj návštevu.
Pripravte si rýchle dezerty nielen na záver menu, ale napríklad ku káve s priateľkami.
Obmeňte chute a hostí prekvapte ovocným dezertom na spôsob tiramisu.
Kto z nás by odolal sladkému dezertu po dobrom jedle, keď už pohľad na maškrtu na stole je vábivý a omamný?