Spaľovanie nadbytočných kilogramov z kritických telesných partií je vďaka osviežujúcemu ovociu o čosi ľahšie.
Aj vo vašej kuchyne sa takmer každú nedeľu objavuje pečené kurča? Chutné, pritom pomerne jednoduché jedlo patrí naozaj k obľúbeným.
Talianska kuchyňa sa teší veľkej obľube. Pesto či mascarpone chutia výborne. Viete však, koľko obsahujú tuku?
Nedostatok vitamínu D? Trápi mnohých. Kým v lete tankujeme slnečný vitamín zo slnka, v zime ho musíme získavať skôr zo stravy.
Radšej ju zažeňte hneď, ako na vás sadne! Inak sa dočkáte jej neblahých následkov.
Bez vytrvalostných športov to nepôjde, ale chce to aj zmeny v jedálnom lístku.
Paprika, artičoky aj sladké zemiaky - prečo by sme ich mali konzumovať, ak túžime po štíhlej línii?
Obezita bola a v mnohých prípadoch ešte stále je verejnosťou považovaná za reverzibilný dôsledok "zlých" osobných rozhodnutí.
Vo svete pribúda obéznych ľudí, a to najmä medzi mladšími ročníkmi. Obezita zvyšuje riziko cukrovky, srdcových chorôb, chorôb obličiek i rakoviny.
Nie nadarmo sa hovorí, že oblasť brucha je veľmi problémová partia, na ktorú sa tuk priam lepí.
V Japonsku aj v Južnej Kórey sa vedci zamerali na pozitívne účinky grapefruitu v boji s nadbytočnými kilami.
Viete, že aj pomocou správneho jedla môžete ovplyvniť metabolizmus alebo spaľovanie kalórií či ukladanie tuku?
Tuk! Ani vám toto slovo neznie práve príťažlivo?
Podľa najnovšie zverejnených historických dokumentov cukrárenský priemysel podplatil vedcov, aby bagatelizovali spojitosť medzi cukrom a vznikom infarktu.
Keď sa ručička na váhe posúva smerom nahor, je načase znova s tým niečo spraviť. Čo tak vyskúšať Atkinsonovu diétu? Čítajte, čo obnáša.
Hoci sú zaraďované medzi zdravé potraviny, ak práve chudnete alebo si strážite príjem kalórií, mali by ste byť pri ich konzumácii opatrní.
Avokádo nie je len chutné, ale aj zázračný prostriedok pri kráse a zdraví. Pýtate sa prečo?
Bez tuku - tento názov na obaloch potravín dokáže zlákať nejedného z nás. Ale pravdou je, že nemusí byť vždy aj správnou voľbou.
Počuli ste už o homocysteíne? Negatívny vplyv vysokých koncentrácií homocysteínu pri vzniku aterosklerózy sa zistil už koncom 60. rokov.
Neviete sa vzdať obľúbenej pochúťky? Tak si zistite, koľko tuku obsahuje.