Opaľovanie je príjemné a sexi, no až večer často zistíme, že sme na slnku boli dlhšie, ako naša pokožka znesie. Domáce, osvedčené triky dokážu urobiť s vašou pokožkou zázraky.
Nejde o žiadny drahý doplnok, ale o jednoduché jedlo, ktoré môže zásadne ovplyvniť váš metabolizmus.
Pažítka je jednou z najobľúbenejších jarných byliniek.
Skyr, bielkovinový produkt z Islandu, naberá na popularite a mnohí ho volia ako zdravú alternatívu k nízkotučnému tvarohu.
Udržiavanie svalovej hmoty a ochrana kostí - a to nie sú rozhodne všetky benefity dostupnej superpotraviny.
Kto by to nepoznal? Zrazu prehltnete ako obvykle, ale niečo je inak. Zacítite bolesť a viete, že už to veru nebude v poriadku. Vyskúšajte osvedčené babské rady na bolesť v krku.
Pomelo vďaka vysokému obsahu vlákniny odstraňuje problémy s trávením, zápchu či hnačku.
Niektoré víkendy sú upršané, preto si ich treba spríjemniť. Preto prinášame skvelé a overené recepty od čitateľov a čitateliek portálu Varecha.sk.
Tvaroh je ako malý zázrak. Dá sa z neho piecť, variť, používať surový, na slano, na sladko a jedlá z neho sú vždy rovnako chutné.
Do teplého počasia sa žiadajú ľahšie jedlá - veľa zeleniny, šalátov, ryby, jahňacina, kuracina. Ale aj z ľahkých jedál sa dá vyčarovať menu na slávnostný alebo nedeľný obed.
Zodvihli ste zadok z pohovky a konečne ste si zacvičili? Ak ste nabehli na istý tréningový režim, ktorý vás teší, sú to výrazné body k dobru - nielen pre vašu postavu, ale aj pre zdravie.
Koláčik do dlane. Na studeno i na teplo, na slano i na sladko. V rôznych farbách, chutiach, vôňach a napokon i vo veľkostiach.
Príprava dezertov nemusí byť náročná. Tie menej náročné nemusíme piecť, stačí nám chladnička, prípadne aj želatína.
Neviete, čo konzumovať pred tréningom? Tu je 5 tipov!
Dobrá grilovačka sa bez chutných a nápaditých dipov nezaobíde.
Koncom zimy a v prvých jarných mesiacoch sú pre ľudský organizmus najvhodnejšie ľahké syry na báze tvarohu.
Cestoviny sú na slovenskom stole „doma“ už odpradávna. Keď rozvoniavali kuchyňou našich praprababičiek, tešili sa všetci na dobré jedlo v desiatkach podôb.
Tvaroh, mak, lekvár, orechy a lesné ovocie skryté v kysnutom, piškótovom či lístkovom ceste... Tieto dobroty chutia na ľudovom i kráľovskom stole.
Dezert, ktorého príprava vzbudzuje rešpekt, nesmie na slávnostnom stole chýbať.
Pór patrí do čeľade ľaliovitých, tak ako napríklad cesnak a šalotka. Má jemnejšiu a sladšiu chuť.