Tvaroh má mnoho blahodarných účinkov na ľudský organizmus a dá sa pripraviť aj v domácej kuchyni.
Syr mal a stále má nezastupiteľné miesto na stole obyčajných ľudí, ale aj na stoloch vladárov. Má nespočetné množstvo podôb.
Zábal patrí k najstarším domácim prostriedkom vôbec, rýchlo sa pripraví a je vhodný aj pre deti.
Aj bezmäsité jedlá môžu byť kráľmi na tanieri.
Tvaroh je tradičná potravina, ktorá je charakteristická aj pre slovenskú kuchyňu a tiahne sa našou gastronómiou už oddávna.
Studené vlhké mesiace prinášajú so sebou kašeľ, sopeľ a bolesti hrdla. Ako si pomôcť bez lekára?
Nahraďme tradičnú desiatu ľahko stráviteľnými a zaujímavými dobrotami.
Nielenže chutí, ale čo sa týka suchej pleti, dokáže hotové zázraky. Tá je vďaka nemu svieža a jemná.
Reumatické bolesti, zápal priedušiek alebo bolesti svalov? Spravte si zemiakový, olejový, horčicový alebo tvarohový obklad. Vysoko účinné!