Mnohí si za nahonobené peniaze z pestovania zeleniny postavili domy, nakúpili autá, Imrich krátko po revolúcii investoval do traktora.
Uhorky rastú rýchlo, no stačí malé zanedbanie starostlivosti a rastliny začnú miznúť pred očami.
Odborníci z ÚKSÚP radia upriamiť pozornosť na ochranu proti patogénu na celom našom území.
Popínavé druhy zeleniny ponúkajú veľké výnosy z malého priestoru. Prečo?
Niektoré druhy zeleniny, byliniek a kvetov si navzájom prospievajú. Využite to.
Predpestovanie vám môže priniesť skorší zber a pomôcť vyhnúť sa chorobám.
Každý vie, že výborne, hydratujú, už menej je známe, že prospievajú srdcu, zabraňujú zápche a majú v kuchyni široké využitie.
Oceníte jednoduchosť prípravy a to, že takto spracovaná zelenina prispieva zdravému tráveniu.
Ako najlepšie odhadnúť správny čas zberu a zo zeleniny vyťažiť maximum?
Nevyspytateľnosť a extrémne priebehy počasia dávajú zabrať nielen nám, ale aj pestovaným plodinám.
Takýto je náš osvedčený postup. Poznáte ho či máte iný?
Na opore môžete pestovať nakladačky aj poľné šalátovky. Koľko rastlín dať na štvorcový meter?
Horkosť môže byť odrodová vlastnosť, ale častejšie ide o zásadné pestovateľské pochybenia.
Príčinu neskorého a nerovnomerného vzchádzania uhoriek treba zvyčajne hľadať v...
Nakladačky sú povinná pestovateľská jazda, no snahu často zmarí pleseň. Nie však s týmito.
Z menšieho priestoru vyťažíte viac vďaka premyslenému pestovateľskému systému.
Je to náročné, ale ak budete úspešní, získate dve veľké výhody v porovnaní s priamou sejbou.
Pre nás na pohľad netradičná, no chutná zelenina, ktorá vám spestrí jedálny lístok.
Získajte viac úrody pri menšom počte rastlín. Takto to robia profesionáli.
Tešíte sa na chutné plody, no realita je neznesiteľne horká. Čo s tým?