Celé tri štvrtiny produkcie vajec zo slovenských fariem pochádza z klietkových chovov.
Studené počasie si vyberá na korune krásy daň v podobe matných a poškodených vlasov. Ako si pomôcť domácimi receptami a získať späť žiarivý vzhľad vlasov?
Hydinári sa domnievajú, že zdražené vajíčka mali pomôcť k rekordným ziskom obchodníkov.
Keď nám to vo vyššom veku horšie myslí, pomôže nenápadná potravina. Odborníci v novom výskume presviedčajú, že funkcie mozgu dokáže zlepšiť pravidelná konzumácia vajíčok.
Dobrota z vajec, ktorá je módnou novinkou nielen pre ženské pohlavie. Chutný zdroj bielkovín v kombinácií so zdravými ingredienciami.
Tvaroh je ako malý zázrak. Dá sa z neho piecť, variť, používať surový, na slano, na sladko a jedlá z neho sú vždy rovnako chutné.
Okolo polnoci 1. júna dorazila jedna kareta pravá k ostrovu Sír abú Nuajr v Perzskom zálive. Bola jednou z tých, ktoré sem celé tri mesiace mieria naklásť vajcia.
Slovensko nie je v produkcii vajec plne sebestačné.
Zabudnite na nízkotučné diéty. Pretože kľúčom k peknej postave a štíhlej línii sú práve tuky. Avšak tie správne.
Pri nákupe potravín sa neponáhľajte, dajte si na výbere záležať, aby ste nevyhadzovali peniaze za nekvalitu. Prinášame tipy, čo je dobré vedieť.
Aktuálne skóre v zastúpení slovenských kurčiat na domácej spotrebe je už menej ako 50 percent a strmo padá.
Nenápadná potravina, ktorá údajne pomôže vašim deťom získať pri raste zopár centimetrov navyše. Skúste konzumáciu vajec.
Vajcia sa pri pečení koláčov nahradzujú ťažko, ale nie je to nemožné. V kysnutom, krehkom či trenom ceste sa jedno alebo dve vajcia nahradiť dajú.
Ak potrebujete pri varení zeleninový vývar, najrýchlejšie ho možno, samozrejme, pripraviť, ak vo vode rozpustíte kocku bujónu. Vždy je ale lepšie urobiť si vlastný vývar.
Prečo pridať do jedálnička práve spomínané potraviny? Pomôžete vášmu zdraviu aj kráse.
Vajíčka už iba od „šťastných sliepok“ a hovädzie a bravčové mäso zo zvierat, ktoré nepoznali stres z malého uzavretého priestoru. Skončí sa éra klietkového chovu?
Niektoré tipy sa oplatí vyskúšať! Prinášame jeden z nich - týka sa starostlivosti o rastliny.
Čo už môže byť náročné pri príprave obyčajnej praženice? Máte pravdu, naozaj nejde o recept, ktorý by nezvládol aj kuchár - začiatočník.
Strážca v prírodnej rezervácii v Ekvádore objavil 90 vajec vážne ohrozenej kožatky veľkej, najväčšej žijúcej korytnačky na svete.
Denná produkcia aj uskladnené množstvá sú zárukou toho, že hydinári dokážu absolútne pokryť potreby trhu.