Advent považujú mnohí za najkrajšie obdobie v roku. Vianoce sú pred dverami, v kuchyniach rozvoniava vanilka a škorica. Čo viac si môžu fanúšikovia pečenia želať.
Vo väčšine domácností po celom svete sa v týchto dňoch dokončuje výzdoba vianočných stromčekov.
Každý rok tá istá klasika, ktorá vám už lezie hore krkom? Ale čo robiť s vianočným stromčekom, aby uspokojil vaše zmysly?
Spríjemnite si čas tvorivosťou! Dekorácie na blížiacu sa Veľkú noc si môžeme vyrobiť aj vlastnoručne.
Slovensko má v zdobení vajíčok silnú tradíciu.
Elena Takáčová z Ruskova v okrese Trebišov zdobí perníky už od strednej školy a neustále na nich skúša niečo nové.
V jednoduchosti je možno krása, ale niekedy si skrátka ženská móda zaslúži aj zdobenie. Detaily v tomto duchu majú navrch aj v dámskej obuvi.
S príchodom veľkonočných sviatkov aj tie najzarytejšie odporkyne pečenia mastia plechy a pečú aspoň jeden dezert. Či už pre šibačov, alebo rodinnú návštevu.
Hovorí sa, že čím je kúsok čokolády na zahryznutie tenší, tým väčšiu na ňu máme chuť.
Ešte máte chvíľu na poslednú inšpiráciu pred zdobením sviatočného stola. Pre aký štýl sa rozhodnete?
Dekoratívne detaily vždy lákali ženskú ruku pri výbere nových kúskov do šatníka. Flitre môžu pôsobiť lacno a gýčovo, ale je tu alternatíva.
Vianočné pečivo je dobré pripravovať postupne, aby sme predišli zbytočnému zhonu a aby pečivo krásne zmäklo.
Nežný a poeticky prírodný, mysteriózne barokový či v červených a bronzových farbách môže byť tento rok ozdobený vianočný stromček.
Kedysi pracovný odev, dnes súčasť modernej garderóby - často veľmi luxusnej a elegantnej. Možno neveríte, ale reč je o denime.
Moderátor Braňo "Bruno" Ciberej bude sviatky pokoja tráviť vo svojom rodisku, v kruhu najbližších, na čo sa nesmierne teší.