Na štedrovečernom stole u žiadneho Slováka nechýba polievka. K nej sa pridáva aj ryba a ako príloha boduje zemiakový šalát.
Počas vianočných sviatkov sa možno stravovať aj zdravo, pripomína výživová poradkyňa Martina Dvořáková.
Kedy inokedy uvariť vynikajúcu kapustnicu, ak nie na Štedrý deň? Keď kapustová polievka vo vianočnom čase a v slovenskej verzii zavonia domovom, preč sú všetky ľudské trápenia.
Klasikou slovenského vianočného stola je zemiakový šalát, ktorého príprava a výsledná podoba majú nespočetné množstvo variantov.
Najskôr “len” gastroenterológ, potom aj odborník na výživu. MUDr. Peter Minárik sa ním stal po tom, čo sám rapídne schudol.
42-ročný spevák je čerstvo ženatý - vzal si vokalistku Luciu a tieto Vianoce budú ich prvé spoločné.