#príprava


Zoradiť podľa: dátumu čítanosti
šalát s krevetami a karamelizovaným ananásom

Mäso vhodné na rýchle pochúťky

25.03.2017 14:00

Z jednoduchých čerstvých surovín môžme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené, atraktívne jedlo.

volské oko, vajíčka

Ako pripraviť volské oko na jednotku s hviezdičkou? Tu je postup!

24.03.2017 09:30

Praženicu ste už tento týždeň možno pripravili podľa návodu známeho šéfkuchára. A čo tak volské oko?

jahňacie kofty s tahini dresingom, mleté mäso

Tajomstvo rolovaných kapustných listov

17.03.2017 12:00

Mäso pripravujeme na sto spôsobov, ale stále skúšame nájsť ten sto prvý: spôsob originálnejší a chutnejší.

plnené mäsové taštičky

Ako správne zaobchádzať s mäsom

07.03.2017 13:00

Pred samotným nákupom a kuchynskou úpravou mäsa by sme mali poznať niekoľko pravidiel pre správny výber mäsa a ďalšie spracovanie.

cícer

Zabudnutá všestranná strukovina

24.02.2017 13:00

Cícer je v našej kuchyni takmer zabudnutá strukovina, pritom sa dá v kuchyni pripraviť na mnoho spôsobov.

bábovka s medom a jablkami

Medovina na Valentína

11.02.2017 14:00

Medovina je jedným z najstarších alkoholických nápojov, hovorí sa o nej ako o tradičnom slovanskom elixíre, pričom je opradená množstvom legiend a mýtov.

tvaroh, syr

Procedúry prípravy tvarohu a syra

04.02.2017 17:00

Tvaroh má mnoho blahodarných účinkov na ľudský organizmus a dá sa pripraviť aj v domácej kuchyni.

marinované a údené diviačie karé, divina

Je vám zverina po chuti? Kedysi bola lahôdkou číslo 1

03.02.2017 17:00

Mäso z diviny je kvalitatívne lepšie ako mäso domácich jatočných zvierat. Má viac bielkovín, je jemnejšie a lepšie stráviteľné.

Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku.

Hablovičová s rozchodom prežila náročný rok. Plány do 2017? Bude úžasný!

09.01.2017 09:30

Patria už k tradičným hosťom plesového štartu sezóny. Lucia Hablovičová a jej verný kamarát Boris Hanečka nechýbali ani na 17. Plese v opere.

slivkový koláč s mandľovými lupienkami

Pozitívna energia skrytá v makovici

30.11.2016 17:00

Recepty sa dedia z generácie na generáciu. Mnohí z nás ich však radi obohacujú o netradičné suroviny a nápady.

tradičná kuchyňa, jablkové kôpky

Učebnicový príklad slovenského koláča

27.11.2016 14:15

Na Slovensku je viac či menej známy ako svadobný koláč, ktorý nesmie chýbať napríklad na žiadnej tradičnej svadbe v niektorých slovenských regiónoch.

pečená kačica, hydina

Z abecedy pečenia kačice

25.11.2016 13:00

Pečená kačica je obľúbenou lahôdkou v mnohých domácnostiach a jej prípravu zvládne takmer každý.

kel, listová zelenina

Aby si deti zamilovali kel

20.11.2016 11:00

To, že vaše dieťa neznáša kel, je väčšinou zavinené zlou skúsenosťou, ktorá prichádza zo školských jedální.

orechy, šalát, zelenina

Čriepky z orechovej čítanky

06.11.2016 11:00

Surové, pečené, dusené... a každý druh inej chuti. Máme desiatky možností, ako ich zakomponovať do jedla.

vegetariánsky guláš, zelenina

Guláš, perkelt či paprikáš? Podobné a predsa iné

02.11.2016 14:30

Guláše a perkelty patria k našim tradičným jedlám. Nové prílohy ich však môžu povzniesť do zážitkovej gastronómie.

guláš, perkelt

Gulášové vychytávky

23.10.2016 17:00

Guláše a perkelty patria aj do našej slovenskej kuchyne. Ponúkame zopár rád, aby boli čo najchutnejšie.

jahňací perkelt, guláš

Perkelt je korunným princom guláša

22.10.2016 14:00

Návody na prípravu perkeltu majú mnoho podôb, podobne ako v ich kolíske - v Maďarsku sa pripravuje na mnoho spôsobov.

tekvicové pyré, tekvica

Podoby chutnej tekvice sú rozmanité

16.10.2016 14:00

Rôzne odrody tekvíc nás inšpirujú k tvorbe stále nových jedál od chuťoviek až k dezertom.

kuracina, smažené mäso

Z abecedy prípravy kuracieho mäsa

12.10.2016 13:00

Ponúkame zopár ďalších rád, ako pripraviť chutné kuracie mäso.

kuracina, kuracie mäso

Kuracie prekvapenia

11.10.2016 17:00

Ku kuracine môžme pridávať rôzne chute, farby, vône a stvárať s ňou odvážne gastronomické kúsky.

Kalendár
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31